Araç Kilometresi Nasıl Sorgulanır? Araç Kilometresi Nasıl Sorgulanır? - 5sCarRental

Blog

Araç Kilometresi Nasıl Sorgulanır?


Araç Kilometresi Nasıl Sorgulanır?

Araç Kilometresi Nasıl Sorgulanır?

 

Araç kilometresi sorgulama, özellikle ikinci el araba alacakların aklını kurcalayan bir sorudur. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama firması 5s CarRental olarak bu yazımızda araç kilometresi nasıl sorgulanır? sorusuna cevap verdik. Araç kilometresi nasıl sorgulanır? ve nereden yapılır gibi soruların cevaplarını gelin beraber öğrenelim.

 

 Araç Kilometresi

 

Araç kilometresi, aracın toplamda ne kadar yol yaptığını öğrenmeye yarayan bir uygulamadır. Aracın yaptığı kilometre arttıkça ikinci el olarak değeri de azalmaktadır. Bu sebeple ikinci el otomobil satılırken kilometreye uygun olarak fiyatlandırma yapılır. İkinci el araç almayı düşünüyorsanız araç kilometresi nasıl sorgulanır? konusunu öğrenmeniz yararınıza olacaktır. Aksi takdirde satın alımdan sonra bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

 

 Araç Kilometresi Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

 

Araç kilometresi nasıl sorgulanır?? diye düşünüyorsanız size bu yazımızda yardımcı olabiliriz. Araç kilometresini sorgulamak için yetkili servisler veya ekspertizlere gitmeniz gerekmektedir. Bununla beraber araç kilometresi nasıl sorgulanır? konusu için HGS gibi kolay yöntemler de bulunmaktadır.

 

 Araç kilometresi sorgulamak için kullanacağınız tüm yöntemlerin belirli bir ücreti olacağını unutmayın.

 

 HGS İle Araç Kilometresi Sorgulama

 

HGS ile araç kilometresi sorgulama oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Araç kilometresi nasıl sorgulanır? sonunu çözmek için HGS mobil uygulamasını indirmeniz yeterli olacaktır. Bu uygulama Google Play ve AppStore gibi mobil uygulama mağazalarında ücretsiz şekilde yer almaktadır.

 

HGS mobil uygulaması Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının altyapı sistemini kullanarak hızlı bir şekilde Araç kilometresi nasıl sorgulanır? sorusuna cevap vermektedir.

 

İndirdiğiniz HGS uygulaması içine girin. Ekranda karşınıza dört adet seçenek gelecektir. Araç kilometresi sorgulama seçeneğine gitmelisiniz. Sonraki ekranda sizde plaka ya da şasi no isteyecektir. Buraya gerekli bilgiyi girip devam edin. Araç kilometre sorgula butonuna basın. Bu noktada ödeme yapmanız gerekmektedir. Online olarak kredi ya da banka kartıyla ödeme yapabilirsiniz. Ödeme onaylanınca km bilgisi ekrana gelecektir. Bu uygulama ile araç rengi, şasi no, model, motor no gibi bilgilere de ulaşmanız mümkündür.

 

Kiralık Araçlarda Kilometre Sınırı Var Mıdır?

 

Çoğu araç kiralama firması kilometre sınırı koymaktadır. Bu durum müşterileri kilometre saymaya odaklamakta ve yolculuklarından istedikleri verimi almalarını engellemektedir.

 

Firmamızdan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama gibi hizmetler almayı düşünüyorsanız bu soru aklınıza gelmiş olabilir. Fakat firmamız 5s CarRental  İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama ve diğer hizmetlerini verirken kilometre sınırı koymamaktadır. Böylece İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmetinden faydalanırken kilometreyi dert etmenize gerek kalmaz.

 

 Uzun Dönem Araç Kiralamaları İçin Kilometre Sınırı Var Mı?

 

5s CarRental olarak size ve sevdiklerinize en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Bu sebep ile de tüm çalışmalarımızda sizi ilk plana koyuyoruz.

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama gibi kiralama hizmetlerimiz sırasında km sınırı koymuyoruz. Siz değerli müşterilerimize mümkün olduğunda iyi bir araç kiralama deneyimi yaşatmak istiyoruz. Bu yüzden uzun dönem İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmeti verirken de km sınırı koymuyoruz. Böylece hiçbir ek ücret ödemeden sınırsız km ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz.

 

 Kilometreye Bağımlı Kalmadan Seyahat Edin

 

Firmamız, müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiştir. Bu sebeple müşterilerimizin çıkarlarını en önde tutuyor ve onlara yüksek kalite hizmet vermeyi umut ediyoruz.

 

Tüm araçlarımız ve tüm uzunluktaki kiralama dönemleri için kilometre sınırını kaldırdık! Firmamızın geniş araç filosundan size uygun aracı seçmek ve sınırsız özgürlüğün keyfini çıkarmak çok kolay. Hayalinizdeki yolculuğu yapmaya sadece bir telefon uzaktasınız.