Dünya Devi Otomobil Markası Dünya Devi Otomobil Markası - 5sCarRental

Blog

Dünya Devi Otomobil Markası


Dünya Devi Otomobil Markası

Günümüzde birçok marka ve çeşitli modellerde araçlar bulunmaktadır. Son zamanların oldukça kalite ve konfor adresli araçları arasında yer alan Ds Automobiles sizlere üstün şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. Sürekli gelişen ve teknolojiye bağlı farklılık gösteren araçlar listesinde bu markada yerini almaktadır. Dayanıklılık ve güvenilirlik açısından büyük bir yere sahip olan marka donanımlı ve teknolojik, modern araçları ile de ilgi odağı haline gelmiştir. Konforlu ve kaliteli araç markası olarak uzun yıllar profesyonel ekipleri ile her noktada sizlere hizmet vermeye tüm gücüyle devam etmektedir. 

Marka Oluşumu Ve Genel Bilgi 

 Dünyanın oldukça kaliteli ve üst düzey elit yerlerinden birinde kurulan ve günden güne kendini geliştiren marka şuan büyük işlere imza atmaktadır. 2014 yılında ds automobiles cesaret ve yeniliği simgelemek için kurularak ayakta durmuştur. Çeşitli gelişmeler ve yaptığı işler neticesinde kendisini ileriye taşımayı başarmış ve öncü bir marka haline gelmiştir. 1955 yılında Paris motor Show'da orjinal Ds'den ilham alarak hali hazırda bulunan araçlara meydan okumak için uğraşıyor. Gelecek nesilin otomobili olarak birinci sınıf ve teknik modern hizmet ile bir çatı altına gelmektedir. Böylelikle kaliteli bu marka ortaya çıkıyor.

Teknik Alanda Uzmanlık 

 Marka Paris'te büyük gelişimi ile dikkat çekerek modern ve teknolojik yapmış olduğu gelişim ile lüks ve modern Fransız modeline uygun teknik araçlar üretmektedir. 2014 yılından bu yana gelişmeleri ile ön plana çıkan marka ilham verici ve prestij yapmış olduğu çalışmaklar ile büyük gelişim sergilemektedir. Günümüzdeki modern ve teknolojiye göre büyük adımlar atan firma kendini geliştirerek elit ve kalitenin adresi olarak Ds markasını büyük pazara ve satış alanına ulaştırmıştır. Çeşitli ve teknoloji harikası gelişim sağladığı araçlar ile hizmet vermeye devam etmektedir. Kaliteli ve kendine özgü yaptığı tasarımlar ile ön plana çıkmaktadır. 

Geçmişten Günümüze Gelen Modeller 

 En alt tabakadan başlayarak ileri derecede ilerleme kaydeden marka standart ve teknolojinin tam anlamıyla bulunmadığı araçlardan ileri derece teknolojik araçlara yer vermiştir. Günden güne gelişmiş olarak verdiği hizmet ile son donanımlı yapay zekalı yaptığı tasarımlar ile gerek görsel olarak gerekse konfor kalite olarak ileri düzey tutumlar sergilemektedir.

 Ve bunun yanı sıra ucuz araç kiralama konusunda geniş çaplı verdiği hizmet ile ön plana çıkan bir markadır. Bünyesinde bulundurduğu 4 farklı model ile birbirinden donanımlı araçlar üreterek sektöre sağlam bir giriş yapmıştır. DS 4, DS 9, DS 7 CROSSBACK ve şarj edilebilir elektrikli DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 modeli ile sizlere eşsiz bir deneyim yaşatmaktadır. Farklı ve eşsiz tasarımı, görünümü ile birçok kişi tarafından ilgi odağı haline gelen marka kurulduğu tarihten bu güne büyük fark atarak oldukça üst düzey ilerleme kaydetmiştir.

Kaliteli Ve Son Teknoloji Modeller 

 Sergilemiş olduğu azimli çalışma ile hizmet vermeye devam eden ve teknoloji ve modernliğin üstünlüğünü yansıtan araçları ile deneyimsiz olağan bir araç üretimi yapmıştır. Her markadan ayrı ve belirli değişim hatları ile sektörde yer alan DS Automobiles Türkiyede' de yapmış olduğu yenilik ve farklı araç modelleri ile tercih edilmeye hak kazanmıştır. Eşsiz görünüm ve iç konforu ve kalitesi ile sizlere en üst düzey şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. Kısa süre içerisinde ileri düzey gelişme kaydeden ve büyük işlere imza atan araç markası büyük bir ilgi odağı olarak Türkiye pazarında yerini almaya devam etmektedir. 

DS Markası Hizmetleri 

 Bünyesinde vermiş olduğu hizmet ile sizlere garanti ve buna bağlı çeşitli farklı hizmetleri de etkin şekilde vermeye devam etmektedir. Bakım ve onarım detaylı şekilde araçların incelenmesi uzman ve işinin ehli kişilerce yapılmaktadır. Buna bağlı olarak finans desteği konusunda da sizlere yardım olmaya devam etmektedir. Markaya ait aldığın araçtan sonrada sizlere bayilerde en üst düzey şekilde her konuda yardım sağlanmaya devam edilmektedir.

 Kısa süre içerisinde bu denli bir ilerleme kaydeden dünya devi haline gelen bu otomobil markası sektörde oldukça üst düzey ve elit bir hizmet ile bulunmaktadır. Tercih edilen ve büyük pazarlara açılan bu marka gelişmiş ve teknolojik olarak ilerlemesini her alanda sürdürmeye devam etmektedir. Görünüm ve konforun markası olarak hizmet vermekte. 

Türkiye Pazarına Etkin Giriş 

 Marka birçok ülkede dünyaca kendini duyurduktan sonra son dönemde de Türkiye pazarına ağırlık vererek devam etmektedir. Çeşitli teknolojik ve modern araçlarını bu pazarda satışa çıkaran DS markası sık tercih edilen otomobil olma markası yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.