En İyi Hafif Ticari Araçlar En İyi Hafif Ticari Araçlar - 5sCarRental

Blog

En İyi Hafif Ticari Araçlar


En İyi Hafif Ticari Araçlar

En İyi Hafif Ticari Araçlar

 

Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama olarak en iyi hafif ticari araçlar hakkında sizleri bilgilendirmek istedik. Peki en iyi hafif ticari araçlar hangileri? Detaylar bloğumuzda.

 

Ticari araçlarda aranan pek çok özellik vardır. Bunlardan en önemlisi hafifliğidir. En iyi ve hafif ticari araçların seçilme sebebi aynı zamanda günlük kullanım için de uygun olmasıdır. Bu nedenle en iyi ticari araçlar ticaretin dışında da kullanılabilen seçeneklerdir. İç dizaynı ve kullanışlılığına dikkat ederek ticari araç seçimi yapılmalıdır. Listeye göz atarak en iyi hafif ticari araçlar hakkında bilgi alabilirsiniz. 

 

 Volkswagen Caddy

 

Volkswagen araçları arasında birçok ticari araç türü bulunmaktadır. Bu marka ticari araç kategorisinde en iyi hafif ticari araçlar sunmaktadır. Ticari araç kategorisinde en iyi araçlardan biri Volkswagen Caddy modelidir. Bu modelin tasarımında ön kısım oldukça kaliteli bir yapıya sahiptir. Diğer Volkswagen araçlarına benzeyen bir yapısı vardır. Bu nedenle otomobile görüntüsü açısından da ilgi duyulmaktadır. En iyi ticari araçlara Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama ile ulaşabilirsiniz.

 

Modelin iki farklı motor seçeneği bulunmaktadır. Bunlar; 1.6 ve 2 litre dizel motor seçenekleridir. Ancak günümüzde yalnızca 2 litrelik motor seçeneği mevcuttur. Bu motorun start ve stop özelliği bulunmaktadır. Aracın ortalama yakıt tüketimi 5.1 litredir. En iyi ve kaliteli araçlar hakkında bilgi almak için Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama ile iletişime geçebilirsiniz.

 

 Fiat Doblo

 

Fiat Doblo, Türkiye'nin en sık tercih edilen ticari araçlarından biridir. Giderek kendini güncelleyen bir yapısı bulunduğu için son tasarımları da oldukça kalitelidir. Donanımı da giderek daha fazla geliştirilmektedir. Bu araç türünde iki farklı motor seçeneği bulunmaktadır. Bunlardan biri 90 biri 105 beygirdir. 90 beygir özellikli motorda şanzıman özelliği ve start, stop özelliği de bulunmaktadır. Ticari araç kiralamak için Samsun Çarşamba havalimanı araç kiralama sizlere yardımcı olacaktır.

 

 Ford Tourneo Courier

 

Tourneo Courier, Ford'un Connect serisinin devamı olan bir modeldir. Bu nedenle oldukça iddialıdır. Bu araçta Ford'un yeni dili kullanılmıştır. Tasarımı da oldukça kalitelidir. Diğer modellerden çok daha estetik ve çekici olan bir görüntüsü vardır. Bu araçta da 75 ve 95 beygirlik olmak üzere iki farklı motor seçeneği bulunmaktadır. Ford araçları için Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama ile iletişime geçebilirsiniz.

 

 Peugeot Partner Tapee

 

Bu modeldeki araç türü, hafif ticari araç kategorisinin çıtasını oldukça yükseğe çıkarmıştır. Araç tasarımını geçmişten günümüze kadar çok fazla geliştirmişlerdir. Ayrıca iç tasarımı da aynı oranda yükseğe çıkmıştır. Aracın en önemli özelliklerinden biri panaromik cam tavana sahip olmasıdır. Araç içerisinde 7 inçlik bir dokunmatik ekran da bulunmaktadır. En iyi peugeot araçları Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama tarafından sağlanmaktadır.

 

 Citroen Berlingo

 

En iyi modellere Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama ile ulaşabilirsiniz. Citroen'in tasarımı ile Peugeot'nun tasarımı birbirine oldukça fazla benzemektedir. Donanımları da birbirine yakındır. İki firma da Fransız olduğu ve iş birliği içinde oldukları için alt yapıları birbirine benzemektedir. Bu nedenle citroen markası da en iyi hafif ticari araçlar kategorisinde araç üretmektedir.

 

 Renault Kangoo

 

Araç güncellenen yapısı ile önceki tasarımına göre daha şık ve kullanışlı hale gelmiştir. Araçta 90 ve 150 beygir olmak üzere iki farklı motor seçeneği bulunmaktadır. Bu nedenle alanının en iyi hafif ticari araçlarından biri haline gelmiştir. Bu marka da en iyi hafif ticari araçlar sunmaktadır.

 

 Fiat Fiorino

 

Dobko'dan sonra Türkiye'de en sık tercih edilen ikinci hafif ticari araçtır. Ancak Doblo'ya göre faha küçük bir boyuta ve iç tasarıma sahiptir. Fiyatı diğer ticari araçlara göre daha uygundur. Ayrıca sürüşü diğer araçlardan biraz daha kolaydır. Tüm en iyi hafif ticari araçlar kategorilerine ulaşabilirsiniz.

 

 Dacia Dokker

 

Dacia, bu modeli ile en iyi hafif ticari araçlar sektörüne giriş yapmıştır. Teknolojik açıdan oldukça iyi bir alt yapısı bulunmaktadır. Bu nedenle piyasadaki değeri giderek artmaktadır.