İstanbul havalimanı araç kiralama Yakıt Tasarrufu ile Peugeot 301 - 5sCarRental

Blog

İstanbul havalimanı araç kiralama Yakıt Tasarrufu ile Peugeot 301


İstanbul havalimanı araç kiralama Yakıt Tasarrufu ile Peugeot 301

İddialı Yakıt Tüketimi Peugeot 301

 

2019 model Peugeot 301 incelendiğinde pek çok özelliği bir arada sunduğunu söylemek gerekir. Lüks iç ortamıyla tasarımı, Sedan modeller içerisinde iddialı görünümü, teknolojik özellikleriyle konfor ve rahatlık sunuyor. Ancak daha da önemlisi yakıt açısından tasarruf sağlaması ve ekonomik çözümler sunması, modeli bir adım öne taşımış durumda.

 

 Tabii gündüz led farları, etkileyici jant tasarımı, 7 inç boyutundaki navigasyon sistemi ve arka görüş kamerası gibi pek çok ayrıcalığı ile model büyük beğeni topluyor. Bu yüzden İstanbul havalimanı araç kiralama konusunda da son dönemlerde en çok tercih edilen arabalardan biridir.

 

 Yakıt Tasarrufu ile Peugeot 301

 

 Yakıt açısından ekonomik çözümler sağlayan Peugeot 301, Sedan modelleri içerisindeki en düşük yakıt tüketimi sağlayan tasarımdır. Özellikle şehir içi 100 kilometrede 4,8 litre tasarruf sağlamasının yanı sıra, şehirler arası yapılacak yolculukta ise 100 kilometre üzerinden 3,4 litre tasarruf sağlıyor. Ortalamaya bakıldığında ise aracın sağladığı yakıt tasarrufu 3,9 litre olarak öne çıkıyor. Bu da oldukça önemli bir avantaj sağlamış durumda. Bu yüzden Peugeot 301 benzinli araçlar İstanbul havalimanı araba kiralama kapsamında en çok tercih edilen modellerden biridir. Son model sıfır kilometreye yakın araçlar ile kiralama üzerinden her yere rahatlıkla seyahat gerçekleştirilebiliyor.

 

 2019 Model Peugeot 301 Özellikleri

 

 2019 model yeni nesil Peugeot 301 birçok farklı özelliği ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Özellikle teknolojik tasarımı ve estetik görüntüsü ile beraber yakıt tasarrufu en önemli unsurlar arasında yer almaktadır. Diğer taraftan standart Peugeot 301 benzinli araçlar, İstanbul havalimanı araç kiralama noktasında ülkenin her yerine yolculuk ederken düşük yakıt masrafı sağlamaktadır. Bu sebepten 2019 Peugeot 301 modeli tüm özellikleri ile yakıt tasarrufu üzerinden en çok tercih edilen otomobil haline gelmiş durumda.

 

 - Elektronik fren gücü dağıtım sistemi, (EDB)

 - Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi, (ABS)

 - Elektronik Denge programı, (ESP)

 - Acil fren yardım sistemi, (EBA)

 - Lastik basınç sensörü,

 - Sürücü ile yolcu hava yastığı,

 - Far yükseklik ayarları,

 - Sürüş anında kapıların otomatik kilitlenebilmesi,

 - Aktif gergi üzerinden kuvvet sınırlandırıcılı piroteknik tasarımlı ön emniyet kemeri,

 - Sedan modelleri arasındaki şık ve estetik tasarımı,

 - Yine sedan modelleri içerisinde en düşük yakıt tüketimi sağlayan model olması,

 - 7 inç dokunmatik ekran navigasyon sistemi,

 - Geniş iç hacim ve koltuklar,

 

 Bu gibi daha pek çok farklı özellikleriyle 2019 model Peugeot 301 en sevilen tasarımlar arasında yer alıyor.

 

 Düşük Yakıt Tüketimi ile 2019 Model Peugeot 301

 

 Hem kurumsal hem de bireysel olarak değerlendirilecek araçlar için yakıt tüketimi büyük öneme sahiptir. Özellikle söz konusu benzinli olduğunda sağlanacak olan yakıt tasarrufu çok daha önemli noktaya ulaşıyor. 2019 model sedan tasarımlar arasında ise Peugeot 301 bunu en iyi sağlayan araçlardan biridir.

 

 Ortalama olarak şehir içi ve şehirler arası 100 kilometre bazında 3,9 litre tasarruf önemli bir fırsat tanıyor. Aylık olarak tüketim bazına bakıldığında yüksek miktarda düşük maliyet ortaya çıkarmaktadır. Bu da özellikle şirketler açısından yıllık olarak önemli bir potansiyel sağlıyor. Bu sebepten dolayı İstanbul havalimanı araba kiralama konusunda son dönemlerde yoğun olarak tercih edilen modeller arasında bulunuyor.

 

 Benzinli Yakıt ile Sınıfının En İyisi Peugeot 301

 

 2019 model açısından benzinli yakıtlar arasında sınıfının en iyisi olarak Peugeot 301 geliyor. Özellikle 1,2 benzinli motor seçeneği bulunan model şehir içi ve şehirler arası litre açısından önemli olanaklar sağlamış durumda. Bu noktada şehir içi 6 litre şehirlerarası ise 4,2 litre gibi önemli bir tasarruf sunuyor. Ortalama açısından bakıldığında benzinli Peugeot 301 modelleri, 1,2 model kapsamında 5 litrelik bir tasarruf oluşturuyor. Bu ayrıcalığı ile İstanbul havalimanı araç kiralama konusunda hem bireysel hem de şirketler açısından en çok tercih edilen modellerden biridir.

 

 Şirketler İçin Yakıt Tasarrufu Neden Önemlidir?

 

 Söz konusu şirketler olduğu zaman oldukça fazla sayıda araç mevcut olur. Bu da genel olarak aylık ve yıllık bazda harcanan yakıtın şirkete önemli oranda maliyet çıkardığını söylemek mümkün. Bu sebepten günümüzde daha çok kiralama yöntemi düşük maliyet sağlaması ile bir adım öne çıkıyor. Şirketler artık İstanbul havalimanı araba kiralama ya da farklı noktalardan aracı teslim almak suretiyle, her yıl bu yönteme başvurmaya başladı.

 

 Böylece hem son model sıfır kilometre araçlar değerlendiriliyor hem de önemli bir maliyet kazanımı sağlanıyor. Tabii maliyet kazancı sadece kiralama üzerinden gerçekleşmiyor. Özellikle yakıt tasarrufu sağlayan benzinli 2019 model araçlar büyük avantaj sağlamaktadır. Özellikle Peugeot 301 modeller şirketler açısından son dönemlerde oldukça fazla tercih edilmektedir.

 

 İstanbul havalimanı araç kiralama

 

 Farklı amaçlar doğrultusunda araç kiralama günümüzde oldukça yoğun noktaya ulaşmış durumda. Tabii bunun pek çok sebebi bulunuyor. En önemlisi ise şüphesiz çok daha uygun maliyetler ile hiçbir masraf olmadan, farklı süreler dahilinde araçların kullanılmasıdır. Uygun kiralama fiyatları ile beraber İstanbul havalimanı araç kiralama üzerinden pek çok farklı marka ve model otomobil tercih edilebiliyor. En önemli etmenlerden biri de hiçbir evrak veya prosedürle uğraşmadan anahtar teslim araçları almaktır. Müşteri yalnızca benzinli koyarak ülkenin dört bir tarafına rahatlıkla yolculuk yapma imkanı elde edebiliyor.

 

 İstanbul Havalimanı Araba Kiralama

 

 Bireysel veya kurumsal olarak araç tercihi daha çok kiralama üzerinden günümüzde değerlendiriliyor. Bu durum farklı anlayışlar üzerinden amaca bağlı olarak elde edilmektedir.

 

 - İş amaçlı şirket bazında kiralama,

 - İş amaçlı bireysel araç kiralama,

 - Tatil için araç kiralama,

 - Hastalık ve benzeri problemler karşısında araç kiralama,

 - Bireysel günlük işler için araç kiralama,

 

 Bu gibi daha pek çok farklı sebep nedeniyle İstanbul havalimanı araba kiralama üzerinden değişik model ve markalar kapsamında araçlara sahip olunabiliyor.

 

 Yakıt Tasarrufu Sağlayan 2019 Model Araçlar

 

 Bu sene Peugeot 301 benzinli modelleri yakıt tasarrufu noktasında bir adım öne çıkıyor. 100 kilometrede sağladığı ortalama 5 litre gibi bir avantaj, kiralama noktasında hem şirketlerin hem de bireysel müşterilerin ilgisini çekmiş durumda. 2019 model tasarım ile teknolojik açıdan da önemli ayrıcalıklar tanıyan araç, görsel olarak da sedan modelleri arasında en dikkat çekici estetiği sağlıyor. Bu sebepten dolayı İstanbul havalimanı araç kiralama konusunda, en fazla tercih edilen arabalardan biri olarak ön plana çıkmaktadır.

 

 Uygun Fiyatlarla İstanbul Havalimanı Araba Kiralama

 

 Çok uygun fiyatlarla özellikle yakıt tasarrufu sağlayan Peugeot 301 benzinli model kapsamında, güvenli şekilde kiralama yapılabilmektedir. Sadece bu araç değil geniş yelpaze kapsamında her türlü marka ve model üzerinden araçlara sahip olmak mümkün. 7/24 Yol yardım ve lastik değişimi ile beraber verilen profesyonel hizmet kapsamında, İstanbul havalimanı araba kiralama için sadece anahtar teslim otomobiller alınır.

 

 Böylece hem şehir içi hem de şehirler arası kasko, fenni muayene veya sigorta gibi hiçbir evrak da uğraşmadan keyifli bir yolculuk gerçekleştirilebilir. Farklı süreler dahilinde bu araçlara sahip olmak için site üzerinden bağlantı kurmak yeterlidir. Üstelik rezervasyon kapsamında ön ödeme olmadan sözleşme üzerinden ödeme yapılabilmektedir.