Kredi Kartsız Araba Kiralama l İstanbul Havalimanı Araç Kiralama Kredi Kartsız Araba Kiralama l İstanbul Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Kredi Kartsız Araba Kiralama l İstanbul Havalimanı Araç Kiralama


Kredi Kartsız Araba Kiralama l İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

Toplu Taşımaya Elveda Deyin

Araç kiralama kadar rahatlık veren farklı bir hizmet daha yoktur. Kiralama ile gezilecek yerler, yapılacak işler sonsuzdur. Bir araba satın almak yerine belirli bir süre araç kiralamanın pek çok avantajı vardır. Bunlardan ilki toplu ücret ödemeden araç konforuna kavuşmaktır.

 Birikiminizi Farklı Alanda Değerlendirin

Bir araç satın aldığınızda uzun yıllar boyunca o aracın taksitlerini ödemek için çalışırsınız. Bir yandan aracın taksitlerini öderken diğer yandan farklı bir birikime sahip olmanız maaşlı bir çalışansanız mümkün değildir. Araba satın alırken genellikle kredi çeken insanlar, sadece araç bedelini ödemez. Diğer yandan kredinin faizi ile de karşı karşıyadır.

 Öte yandan kredi kartsız araba kiralama hizmeti alanlar araç satın almak için ödeyecekleri birikimi farklı alanlarda değerlendirebilirler. Yıllar geçtikçe araçların sigorta primleri de artar. Araç kiralayanlar, bu artıştan etkilenmeden sadece konforlu bir seyahatin tadını çıkarırlar. Araç sahibi olmak yerine araç kiralamayı tercih ederseniz birikiminizi düğün, okul, yurt dışı seyahati, ev almak gibi kişisel diğer ihtiyaçlarınız ve konforlu bir yaşam için kullanabilirsiniz.

Vergi, Sigorta, Kasko, Kaza Derdi Yok

Araç satın almak yerine araç kiralamayı seçenler vergi, sigorta, kasko, kaza gibi sorunlarla uğraşmazlar. Tüm bu maddi yükler araç filolarının sorumluluğundadır. Bu nedenle bir araç sahibi olmak yerine kredi kartsız araba kiralama seçeneğini tercih edenler stressiz bir yaşamı konforlu sürüş ile sürdürürler.

 Araç kiralayanlar yolculuğun keyfini sürerken aynı zamanda yaz lastiği veya kış lastiği değiştirmek gibi bir sorunla karşılaşmazlar. Aracın kaza yapması durumunda değerinin düşmesini de dert etmezler. Çünkü; araç kendilerinin değildir. Oluşabilecek tüm problemlere karşı önlemini alan araç kiralama firmaları, tüketicinin en iyi hizmeti alması için düzenli olarak bakım yaptırır. Araç kiralayarak araba bakım masraflarından da kurtulan tüketici, araca sadece ihtiyacı olduğunda biner.

 Birikiminiz Kapı Önünde Yatmasın

 Birikimlerini arabaya yatırıp daha sonra da arabasına kıyamayanlar, uzun yolculuklarda otobüs veya uçağı tercih ederler. Bu da birikimlerinin garaj köşelerinde ve sokaklarda erimesi anlamına gelir.

 Yıllar geçtikçe ve arabaların kilometresi arttıkça değeri de düşer. Bu durumda kişi bin bir emekle aldığı arabasından uzaklaşmak zorunda kalır. kredi kartsız araba kiralama hizmeti alanlar, tek tıkla araçlarına kavuşmanın rahatlığını yaşarlar. Araçlarını dilerlerse kiralama noktasında, dilerlerse de kapılarının önünden teslim alabilirler. Özellikle şehir dışına çıkanların öncelikli tercihi olan araç kiralama hizmeti, belirli bir şehirde, kısıtlı süre için ihtiyaç duyulan araç gereksinimi için idealdir.

 İster İş için İster Şehir Turu için

Araç kiralama hizmetinden faydalanmak isteyenler; sebebi ne olursa olsun aradıkları model arabaya anında kavuşabilirler. Üst düzey iş toplantılarından şehirde üstü açık bir arabayla gezinti yapmak isteyenlere kadar; her ihtiyaca uygun olan kiralık arabalar sayesinde aradıklarının tam karşılığını bulurlar. Bu araçlar için ön provizyon veya kredi kartı da gerekmez. Araç kiralamak isteyenler, online işlemler vasıtasıyla tek tıkla istediği araca kavuşabilir. Tek yapılması gereken kredi kartsız araba kiralama sitesine girerek arabalar arasından bütçesine ve taleplerine uygun olanı seçmek olacak.

 Renk renk, model model arabalardan dilediğinizi seçebilir ve kendinize uygun olanları anında filtreleyebilirsiniz. Manuel, otomatik vites, benzinli, dizel, tüplü arabalar, SUV modeller, sedanlar, üstü açık arabalar ve daha fazlası için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. aracınızı teslim alırken ödeme yapma imkanı sunan kredi kartı olmadan araba kiralama hizmeti veren firmalarla tanışın.

 Karşılıklı Güven

 Karşılıklı güvene dayanan kiralama sistemi sayesinde kredi kartı kullanmayanlar veya kredi kartı kullanmak istemeyenler için ideal bir seçenek oluşturan kredi kartsız araba kiralama firmaları, tüketicilerin taleplerine en iyi şekilde karşılık veriyor. Herhangi bir kart numarası girmeden aracınızı kiralayabilmenin rahatlığı içerisinde işlemleri tamamlayarak kiralık aracınıza anında ulaşabilirsiniz.

 Türkiye'nin neresinde olursanız olun; dilediğiniz tarihler arasında sahip olabileceğiniz araçlar teslim edilmeden önce tüm bakımları yapılır ve temizlenir. Böylelikle içerisinde sigara dahi içilmeyen araçlarla minimum fiyata maksimum konfora kavuşursunuz. Özel vasıtalarla bir yerden başka bir yere gitmek için para harcamak yerine kendi şoförü olduğunuz bir araca binerek araba sürmenin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken aracı seçmek ve kirala seçeneğine tıklamak olacak. Talep etmeniz haline sonraki kiralama işlemlerinizde de aynı aracı seçebilirsiniz